7 zomertips voor zzp’ers

De zomer breekt aan. Een goed moment om je bedrijfsactiviteiten tijdelijk op een lager pitje te zetten.

Even terug naar de eerste versnelling. Met deze 7 zomertips schakel je geleidelijk terug naar totale ontspanning.

  1. Uitstapjes zijn heerlijk, en best kostbaar. Mogelijk heb je nog een bedrag tegoed van een opdrachtgever. Regel zelf de vordering nog voor je vakantie of besteed dit uit. Wel zo handig, een goed gevulde bankrekening in de vakantieweken.
  2. Onderuitzakken met een lekker boek en kleurrijke cocktail op een schaduwrijke plek brengt je innerlijke rust. Signalen van stress neem je vanaf nu serieus. Laat de spanning van je schouders glijden.
  3. Trouwplannen op Ibiza, Las Vegas of in het Caribisch gebied? Zalig dagdromen over je huwelijksdag op een exotische bestemming. Of dichterbij. Zoals je geluk bezegelen op het terras van het dorpscafé of het plaatselijke stadsstrand. Regel je zaken als zzp’er goed wanneer je trouwt of een geregistreerd partnerschap aangaat.
  4. Plannen om te emigreren naar een land in een andere klimaatzone? Of blijf je liever dichter bij huis? Zzp’en vanuit buurlanden is goed mogelijk als je in de bouw werkt. Heb je voor je werk slechts een internetverbinding nodig, dan kun je verder weg met jouw onderneming. Lees wat je voor je buitenlandavontuur met KVK regelt.
  5. De snelheid van financiële technologie levert steeds nieuwe producten op. Zoals handig betalen, lenen, investeren en dataopslag op je touchscreen. Maak kennis met 5 trends in de financiële sector.
  6. Veilig meerijden op de digitale snelweg lukt je met deze 7 tips. Zo blijf je aan kop en halen concurrenten je niet in. Extra pk’s krijg je met 10 tips voor een digitaal veiliger bedrijf.
  7. Geniet met familie en vrienden van je vrije tijd. Praat lekker bij met een hapje en drankje. Blik eens terug op het eerste halfjaar. Zet nieuwe plannen alvast kort op papier en schakel tijdelijk terug naar de eerste versnelling.

Als je terugkomt van vakantie kun je meteen aan de slag

Bron: KvK.nl – Paul van Eijck – 28-05-2019

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.