3e Informatiezuil is onderweg

De nieuwe zuil wordt eind april geplaatst langs de Centrale weg in de richting Geertruidenberg.

Eerder hebben we in samenwerking met de gemeente twee informatiezuilen aangekocht. Eén zuil staat langs de Maasdijk in de rijrichting Raamsdonksveer, de andere staat langs de Wilhelminalaan in de rijrichting centrum Geertruidenberg en Raamsdonksveer.

Steeds vaker melden externe marktpartijen zich met publicaties. Zoals afgesproken genieten de bij de VOG aangesloten Horeca en Retailers altijd de voorkeur, daarna de andere VOG-leden. Als er niet verkochte publicatieruimte over is, kunnen ook de lokale evenementen geplaatst worden.

Met de opbrengsten van de infozuilen wordt gespaard voor een volgende zuil. Er zijn nog een aantal locaties in beeld waar een infozuil (met mogelijk extra functionaliteit) geplaatst zou kunnen worden. Heb jij ook een idee waar we een nieuwe infozuil zouden kunnen plaatsen of hoe we de lokale ondernemers en evenementen extra aandacht kunnen geven? Meld je idee dan via administratie@vogweb.nl.

Klik hier voor publicatie-spelregels.

Bron: VOG Webredactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.