3e Informatiezuil is onderweg

De nieuwe zuil wordt eind april geplaatst langs de Centrale weg in de richting Geertruidenberg.

Eerder hebben we in samenwerking met de gemeente twee informatiezuilen aangekocht. Eén zuil staat langs de Maasdijk in de rijrichting Raamsdonksveer, de andere staat langs de Wilhelminalaan in de rijrichting centrum Geertruidenberg en Raamsdonksveer.

Steeds vaker melden externe marktpartijen zich met publicaties. Zoals afgesproken genieten de bij de VOG aangesloten Horeca en Retailers altijd de voorkeur, daarna de andere VOG-leden. Als er niet verkochte publicatieruimte over is, kunnen ook de lokale evenementen geplaatst worden.

Met de opbrengsten van de infozuilen wordt gespaard voor een volgende zuil. Er zijn nog een aantal locaties in beeld waar een infozuil (met mogelijk extra functionaliteit) geplaatst zou kunnen worden. Heb jij ook een idee waar we een nieuwe infozuil zouden kunnen plaatsen of hoe we de lokale ondernemers en evenementen extra aandacht kunnen geven? Meld je idee dan via administratie@vogweb.nl.

Klik hier voor publicatie-spelregels.

Bron: VOG Webredactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.